Zilele Rucărului: Tradițiile muscelene sărbătorite în prezența delegației USR Argeș

de | 17.09.2024 17:08 | Rural, Politic

Zilele Rucărului, un eveniment care celebrează tradițiile și valorile culturale ale regiunii Muscel, a adunat și în acest an localnici și vizitatori pentru a participa la sărbătoarea comunității. Printre invitați s-a numărat și o delegație a USR Argeș, care a fost prezentă pentru a sprijini inițiativele locale și a interacționa cu cetățenii.

Potrivit comunicatului primit, din delegația USR Argeș au făcut parte Bogdan Vlaicu, candidatul de pe locul 2 la Senat, senatorul Narcis Mircescu (locul 1 la Senat), deputatul Ionuț Moșteanu, viceprimarul Piteștiului Mihai Mihăilescu, și Bogdan Badea, consilier județean și coordonator al zonei de sud. Oficialii au fost primiți cu căldură de comunitatea locală, care și-a arătat aprecierea pentru prezența lor la eveniment. ”Chiar dacă delegația nu a ținut discursuri oficiale, cetățenii din Rucăr au profitat de ocazie pentru a-și exprima încrederea și susținerea față de Bogdan Vlaicu, candidatul USR pentru Senat. Implicarea sa în problemele locale și deschiderea către dialog au fost apreciate de cei prezenți, care au văzut în el un partener de încredere pentru comunitate”, potrivit sursei citate.

Reprezentanții USR au petrecut timpul printre localnici, bucurându-se de atmosfera tradițională, de paradele folclorice și de demonstrațiile de meșteșuguri locale, toate elemente care subliniază identitatea culturală a regiunii Muscel.

”Este o zi frumoasă pentru rucăreni. Fiind o mare zonă de tradiție din Argeș, ne-au impresionat, ca de fiecare dată, cu modul autentic de a sărbători zilele comunei. Le urăm cetățenilor mult succes în ceea ce fac și pe oriunde merg să promoveze valorile muscelene”, au mai transmis USR Argeș printr-un comunicat oficial.

Zilele Rucărului au fost un prilej de sărbătoare, dar și de întărire a relațiilor dintre cetățeni și reprezentanții lor, într-un context marcat de tradiții și respect față de valorile locale.

Foto descriptiv. Sursă foot: FB Ionuț Mosteanu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

USR Argeș a dat startul strângerii de semnături pentru alegerile parlamentare și prezidențiale în Costești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ionuț Moșteanu | Mihai Mihăilescu | Muscel | Narcis Mircescu | Rucăr

Ultimele articole