De Ziua Copilului. Expoziție de mașini de raliu la Curtea de Argeș!

de | 31.05.2024 16:55 | Curtea de Argeș, Lifestyle

Curtea de Argeș va deveni de Ziua Copilului centrul atenției pentru toți pasionații de mașini de curse și raliu, cu o expoziție spectaculoasă de vehicule de competiție. Expoziția va fi deschisă publicului pe tot parcursul zilei de 1 iunie, începând cu ora 09:00. Locația este în fața stadionului, iar intrarea este liberă!

Evenimentul va avea loc în fața stadionului municipal Curtea de Argeș, oferind o oportunitate unică pentru copiii și entuziaștii de motorsport de a admira îndeaproape mașinile de raliu.

 

Expoziția va include un total de 8 mașini de curse impresionante, care vor fi expuse pentru a fi admirate de public. Din acestea, 2 vor fi mașini de off-road, 3 mașini de coastă și 3 mașini de curse care aparțin unor personalități din domeniul automobilistic, precum cunoscutul pilot de raliu Vali Porcișteanu. Evenimentul este conceput pentru a le oferii celor mici șansa de a vedea în realitate mașinile pe care, până acum, le-au admirat doar pe ecrane. Organizatorii își propun să promoveze sportul auto și să aducă bucurie în rândul copiilor și tinerilor pasionați de acest domeniu.

Foto descriptiv. Sursă video PNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Ziua Copilului, sărbătorită în avans la Ștefănești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Vedea

Ultimele articole