De Ziua Eroilor. Cristian Gentea: ” Fie ca onoarea lor să ne inspire în fiecare zi”

de | 13.06.2024 16:42 | Pitești, Administrație

Astăzi, la Pitești, a avut loc ceremonia organizată cu ocazia Zilei Eroilor. La aceste manifestări a participat primarul Cristian Gentea, dar și reprezentanții CJ Argeș. Ziua Eroilor este celebrată în fiecare an, de Ziua Înălțării Domnului, mare sărbătoare creștină, care marchează înălțarea la cer a lui Iisus Hristos, la 40 de zile după Înviere.

În această zi, la Pitești, la Cimitirul Eroilor, au fost depuse coroane și jerbe de flori, iar un sobor de preoți a oficiat slujba de pomenire în memoria celor căzuți în lupte. În numele Consiliului Județean Argeș au adus un omagiu martirilor neamului românesc care și-au dat viața pentru existența noastră vicepreședintele Marius Nicolaescu, directorul Direcției Cultură, Turism și Tineret, Roxana Stoenescu, managerul Muzeului Județean Argeș, Cornel Popescu, consilieri.

cj. depunere coroane - De Ziua Eroilor. Cristian Gentea: ” Fie ca onoarea lor să ne inspire în fiecare zi”

Glorie veșnică eroilor noștri!

”Hristos s-a înălțat!

Înălţarea Domnului, zi în care celebrăm și Ziua Eroilor, este încă un moment în care comunitatea își exprimă recunoștința și respectul pentru cei care și-au jertfit viața pentru țara noastră.

Le onorăm memoria reflectând asupra valorilor libertății și independenței câștigate cu prețul cel mai înalt.

Este, de asemenea, o datorie: să transmitem generațiilor viitoare moștenirea eroilor noștri și să promovăm valorile pentru care ei au luptat cu atâta curaj și devotament.

Fie ca onoarea lor să ne inspire în fiecare zi și să ne adune într-o comunitate mai unită și mai puternică”, a transmis Cristian Gentea pe pagian de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea și Facebook CJ ARgeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Prețul unui bilet este de 10 lei. Actrița Emilia Popescu, invitată la Conferințele Filarmonicii Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cornel Popescu | Cristian Gentea | Marius Nicolaescu | Pitești

Ultimele articole