De Ziua Europeană a Numărului de Urgență 112. Primăria Pitești a fost iluminată în roșu

de | 12.02.2024 07:48 | Lifestyle, Pitești

Primăria Municipiului Pitești a celebrat Ziua Europeană a Numărului de Urgență 112, prin iluminarea în roșu a clădirii, în seara zilei de 11 februarie 2024. Acțiunea a marcat importanța Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență, administrat de Serviciul de Telecomunicații Speciale, care împlinește, în 2024, 20 de ani de la operaționalizare, în România.

În 2023, operatorii STS au răspuns la peste 10,4 milioane de apeluri la numărul de urgență 112, dintre care 53,82 % au fost urgențe reale, iar 46,17% au reprezentat apeluri non-urgente! ”Astfel, unul dintre scopurile acestei zile sărbătorite în spațiul european este și creșterea nivelului de responsabilitate socială, în rândul cetățenilor. Operatorii STS și dispecerii agențiilor specializate de intervenție – Ambulanță, Poliție, ISU-SMURD, Jandarmerie sau Salvamont – sunt mereu la datorie, salvând vieți!”, au transmis cei din administrația locală din Pitești.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

O nouă metodă de înşelăciune: „Apreciază postări pentru bani!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole