Ziua Mondială de Conștientizare Duchenne. Cădirea Primăriei Pitești, iluminată în culoarea roșu

de | 08.09.2024 11:01 | Pitești, Lifestyle

Administrația locală din Pitești s-a alăturat Asociației „Parent Project” și a marcat Ziua Mondială de Conștientizare a Distrofiei Musculare Duchenne (WDAD). Astfel, sâmbătă seară clădirea instituției a fost iluminată în roșu.

Ziua Mondială de Conștientizare a Distrofiei Musculare Duchenne (WDAD), o inițiativă majoră promovată de Organizația Mondială Duchenne, este marcată anual, în data de 7 septembrie, la nivel global, scopul acesteia fiind creșterea gradului de conștientizare a bolilor genetice rare care duc la degenerarea musculară progresivă – distrofiile musculare Duchenne și Becker. Primăria Municipiului Pitești s-a alăturat Asociației „Parent Project” – Asociația pentru Cercetare și Asistență în Distrofia Musculară în campania de sensibilizare globală cu privire la Distrofia Musculară Duchenne, prin iluminarea clădirii instituției în roșu, pe 7 septembrie, în semn de solidaritate cu persoanele diagnosticate cu boala Duchenne, din România și din întreaga lume.

Foto descriptiv. Sursă foto: FB Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Prima zi de festival. Transalutanus Fest continuă cu ateliere antice!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole