1 August -Ziua Națională Salvamont România

de | 01.08.2024 11:51 | Administrație, Importante, Județean

Astăzi, 1 august îi sărbătorim pe salvatorii montani, cei care vegează în permanență crestele munților.
Cu această ocazie reprezentanții Salvamint Argeș se află în Piața Vasile Milea, latura dinspre Palatul Administrativ, pâână la ora 14.00, pregătiți să rĂspundă tuturor întrebărilor.
Ziua Salvamont
„Sărbătorită de mulți ani, Ziua Națională Salvamont este în curs de legiferare, fiind trecută de Senat, urmând să fie adoptată prin lege in urma votului din Camera Deputaților, la final de septembrie.
Vom fi prezenți cu echipamentul folosit, cu autospecialele noastre (nu toate, pentru că o parte dintre colegi vor asigura permanența în munte) și cu toate răspunsurile la întrebările pe care copiii ni le vor adresa…
Vom avea cu noi și câinii pe care-i folosim în misiunile de căutare a persoanelor dispărute pe munte”, este mesajul transmis de reprezentanții Salvamont Argeș.
Foto: Salvamont Argeș
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Camera Deputaților | Salvamont | Salvamont România