Ziua Porților Deschise la Grădina Zoologică Pitești: Intrare gratuită cu ocazia Zilei Internaționale a Animalelor

de | 27.09.2024 13:12 | Pitești, Lifestyle

Vineri, pe 4 octombrie, Grădina Zoologică din Pitești va deschide porțile pentru toți iubitorii de natură cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Animalelor. Această inițiativă, menită să promoveze protecția și bunăstarea animalelor, va oferi vizitatorilor oportunitatea de a explora gratuit fascinanta lume a viețuitoarelor, indiferent de vârstă.

Acțiunea va avea loc între orele 10:00 și 18:30 și se așteaptă să atragă un număr mare de vizitatori care vor putea admira cele peste 1800 de animale din diverse specii, care populează grădina zoologică.

Grădina Zoologică din Pitești, cunoscută pentru diversitatea sa bogată, oferă o experiență unică pentru familii, copii și toate persoanele interesate de mediul înconjurător. Vizitatorii pot învăța despre obiceiurile animalelor și despre eforturile depuse pentru conservarea acestora, într-un cadru natural bine îngrijit și educativ. De asemenea, specialiștii grădinii vor fi disponibili pentru a răspunde întrebărilor vizitatorilor și pentru a împărtăși informații utile despre protejarea mediului și a speciilor pe cale de dispariție. Ziua Internațională a Animalelor este o ocazie specială nu doar pentru a sărbători frumusețea și diversitatea vieții sălbatice, ci și pentru a reflecta asupra responsabilității noastre de a proteja aceste ființe și habitatul lor.

Foto descriptiv. Sursă foto: FB Primăria Municipiului Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cetățenii din Bradu beneficiază de o nouă linie de transport: M12B devine operațională din 1 octombrie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu | Pitești | Primăria Municipiului Pitești