Zona de picnic Făget dispune în prezent de 20 grătare și 20 foișoare

de | 27.06.2024 11:41 | Mioveni, Lifestyle

Zona de picnic Făget dispune începând de miercuri, 26 iunie de încă patru grătare, informează Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni .

Argeșenii care aleg să-și petreacă timpul liber la zona de picnic Făget, au la dispoziție în total un număr de 20 grătare și 20 foișoare dar și mese, bănci și toalete.

zona picnic Făget

Totodată locația dispune de supraveghere video, spațiu de joacă pentru copii, iluminat public și spațiu de parcare.

Important de precizat! La închirierea grătarului este necesară plata unei garanții de 50 de lei, ce va fi restituită la plecare.

„Vă rugăm ca la încheierea activităților să colectați toate resturile de mâncare sau ambalaje și să le depuneți în containerele special

amenajate”, transmit reprezentanții SEdC Mioveni.

Reamintim pe această cale că zonele de agrement din oraș sunt deschise publicului de 𝗟uni până  𝗗uminică în intervalul orar: 𝟬𝟴.𝟬𝟬 – 𝟮𝟮.𝟬𝟬.
Sesizări în ceea ce privește buna funcționare a locației se pot face în dispecerat, la numerele de telefon: 0348/457.102 sau 0736.202.067.
Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Făget | Mioveni | Servicii Edilitare Pentru Comunitate Mioveni

Ultimele articole