16 studenți în practică la Jandarmeria Argeș timp de 4 săptămâni

de | 08.07.2024 15:15 | Județean, Lifestyle

16 studenți din cadrul Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București, din anii I și II, desfășoară stagiul de practică în Argeș în perioada 8 iulie – 2 august.

Stagiul de practică are drept scop pregătirea viitorilor ofițeri prin aprofundarea cunoștințelor teoretice și perfecționarea deprinderilor practice referitoare la executarea misiunilor, formarea și dezvoltarea deprinderilor de comunicare în relația cu cetățenii pe timpul desfășurării misiunilor, informează reprezentanții IJJ Argeș.

Aceștia mai transmit că timp de patru săptămâni, viitorii ofițeri vor participa activ la misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice, fiind îndrumați de tutori ofițeri jandarmi cu experiență în activitatea profesioanală, acordându-se o atenție deosebită caracterului formativ și complementar al practicii.

De precizat că la finalul stagiului de practică, studenții vor fi apreciaţi pentru activitatea desfăşurată prin calificative, care vor fi transmise instituției de învăţământ de la care provin.

„Le dorim acestora mult succes în desfășurarea stagiului de practică, dar și pe parcursul carierei militare!”, mai transmit jandarmii argeșeni

 

Foto: IJJ Argeș

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Șase studenți în practică la ISU Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alexandru Ioan Cuza | Argeș | București

Ultimele articole