17 migranți au fost salvați de un pont primit de la autoritățile române!

de | 14.04.2023 12:15 | Știri, Național

Un pont transmis de către autoritățile române polițiștilor din Ungaria a salvat 17 migranți găsiți înghesuiți într-un tir fără ventilație, cu numere de înmatriculare turcești.

Poliţiștii din Ungaria a reușit să salveze 17 migranţi ce erau înghesuiţi într-un spaţiu închis, fără ventilaţie adecvată. Aceștia se aflau într-un tir cu numere de înmatriculare turceşti în apropierea graniţei de sud a ţării, relatează vineri Reuters, conform Digi24.

Toți cei 17 migranți, dintre care 16 din Egipt şi unul din Libia, au avut nevoie de intervenția medicilor.
Poliţia din Ungaria a informat că mașina a fost a oprită joi, în apropiere de localitatea Kistelek, şi a chemat ambulanţe pentru migranţi, reţinându-l pe şofer, cetăţean turc, potrivit sursei citate.

Este important de reamintit faptul că în cursul lunii februarie, 18 migranţi afgani au fost găsiţi morţi într-o furgonetă abandonată pe un drum lăturalnic în apropiere de capitala bulgară Sofia.

 

Sursa Foto Digi24

Citiți, de asmenea, pe anchetaonline.ro

Tragic! Un bărbat care a fost bătut într-o parcare, a murit chiar în timp ce dădea declarații la Poliție

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole