17 pistoale au fost găsite în camionul unui turc care încerca să intre în România

de | 11.06.2024 14:25 | Național, Eveniment

Un cetățean turc a fost reținut de polițiștii de frontieră după ce a fost depistat cu pistoale ascunse în camionul pe care îl conducea.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat Vidin au depistat în camionul acestuia șaptesprezece pistoale, calibrul 9 mm, fară serie și fără muniția aferentă. Acestea erau ascunse în interiorul și în paravantul cabinei.

Pentru că nu a putut prezenta documentele de proveniență, cele 17 arme au fost confiscate, iar după administrarea probatoriului, cetățeanul turc a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată.

În cursul zilei de  astăzi, 11 iunie, aceasta urmează să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Calafat cu propunere de arestare preventivă.

Foto: Poliția de Frontieră Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident cu victime pe DN 7! Trei mașini implicate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole