Elevii și studenții plătesc 7 lei intrarea. Se deschid ștrandurile în Pitești!

de | 11.06.2024 14:38 | Pitești, Importante, Lifestyle

Veste bună pentru piteșteni: Serviciul Administrare Bazin de Înot și Baze de Agrement anunță deschiderea pentru public a două facilități de agrement, respectiv ștrandurile din Costache Negri și din Trivale, începând cu data de 12 iunie.

Sursă foto: Primăria Municipiului Pitești.

Bazinele au fost pregătite pentru a oferi utilizatorilor un mediu relaxant, au fost echipate cu șezlonguri și umbrele, iar spațiile au fost igienizate în mod corespunzător. De asemenea, sistemele de alimentare și filtrare a apei au fost verificate pentru certificarea siguranței vizitatorilor. Administrația locală din Pitești anunță că au fost luate toate măsurile conforme cu legislația actuală referitoare la calitatea apei și protejarea sănătății cetățenilor. Astfel, sunt asigurate servicii de salvamar, pază și asistență medicală, disponibile pentru utilizatori.

Sursă foto: Primăria Municipiului Pitești.

Programul de funcționare al plajelor este între orele 08:00 și 20:00, iar tarifele pentru serviciile de agrement sunt următoarele:

  • accesul pe plajă pentru copii sub 10 ani, elevi, studenți și pensionari: 7 lei/persoană/zi;
  • accesul pe plajă pentru adulți: 20 lei/persoană/zi;
  • închiriere șezlong: 10 lei/zi.

Sursă foto: Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Piteștenii, pe podium la AJP Muntenegru!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Primăria Municipiului Pitești | Trivale

Ultimele articole