Pe 23 și 24 ianuarie 2023. La Muzeul Golești este închis pentru vizitatori

de | 21.01.2023 17:39 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle, Pitești

Cei care au rămas acasă în această minivacanță pot face o vizită la Muzeul Județean Argeș, pentru că aici programul este normală pe data de 23 și 24 ianuarie. În schimb la Muzeul Golești veți găsi închis.

Cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române, 24 ianuarie, salariații din țara noastră, indiferent dacă activează la stat sau în mediul privat, beneficiază de timp liber. În acest an, sărbătoarea pică într-o zi de marți. În plus, angajații de la stat beneficiază de o zi liberă suplimentară, 23 ianuarie 2023, astfel încât s-a făcut o punte între weekend și Ziua Unirii Principatelor. Totuși, ziua de 23 ianuarie va trebui recuperată până pe 28 februarie, prin prelungirea corespunzătoare a timpului de lucru Anul acesta, dintre cele 15 libere legale, 12 vor pica în timpul săptămânii, în așa fel încât salariații cu program obișnuit de lucru (de luni până vineri) se vor bucura de timp liber în acele zile.

Sursă foto: Facebook Muzeul Județean Arges.

Dacă sunteți acasă și vreți să mergeți la Muzeul Județean Argeș e bine de știut faptul că în zilele de 23 și 24 ianuarie 2023, muzeul va fi deschis pentru public conform programului obișnuit de vizitare. În schimb, la Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești, în zilele de 23 şi 24 ianuarie 2023, este închis pentru vizitatori.

Sursă foto: Facebook Muzeul Golești și Muzeul Județean Arges.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Își lansează cartea. O soprană internațională vine la Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole