23 de focuri de armă au fost trase după un șofer care nu a oprit! Ce au descoperit polițiștii

de | 26.11.2022 11:39 | Știri, Eveniment, Național

Polițiștii au tras 23 de focuri de armă, noaptea trecută de vineri spre sâmbătă, 25 spre 26 noiembrie, în Suceava, după un șofer care nu a vrut să oprească. După o urmărire ca în filme, șoferul fugar a fost blocat, imobilizat și încătușat cu ajutorul mascaților, potrivit Digi24.

Conform sursei citate, acțiunea a avut loc în jurul orei 5.30, când doi polițiști care patrulau au văzut un bărbat beat care s-a urcat la volanul unui autoturismul. Deși polițiștii i-au dat semnale pentru a opri, bărbatul a accelerat pentru a se face nevăzut. Așa a început o urmărire de 4 km, care s-a lăsat cu 23 de focuri de armă și cu prinderea șoferului.

De asemenea, la locul evenimentului au intervenit și un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale pentru a bloca mașina bărbatului.

Șoferul de 51 de ani a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost o valoare de 0,91 ml/l alcool în aerul expirat. Bărbatul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Foto Digi24

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: