23 de elevi din Pitești merg gratis în tabăra de vară în Serbia

de | 08.07.2024 18:26 | Pitești, Lifestyle

Tradiția continuă la Pitești: elevii cu rezultate deosebite la învățătură merg și în acest an în tabără, în Serbia. Astăzi, primarul Piteștiului, Cristian Gentea, s-a întâlnit cu cei 23 de elevi care vor pleca în tabără în stațiunea montană Zlatibor.

Același număr de copii sârbi, elevi ai școlilor din Kragujevac, vor petrece această perioadă în România. Tabăra le este oferită de către municipalitate, ca o recunoaștere a meritelor și a rezultatelor lor școlare. Organizarea taberei de vară este asigurată prin reciprocitate, toate cheltuielile fiind suportate de Primăria Pitești, respectiv de Primăria Kragujevac.

”I-am cunoscut pe cei 23 de ambasadori ai comunității noastre, selectați de școli, dintre cei mai buni elevi din Pitești, să participe, între 11 iulie și 21 iulie, la o tabără de vară în Serbia.

Tinerii merituoși vor cunoaște zona orașului Kragujevac din Serbia și vor participa la o tabără în stațiunea montană Zlatibor.

De peste 40 de ani, copii și adolescenți din Pitești și din Kragujevac se întâlnesc în tabere de vară, în schimburile culturale ale celor două orașe înfrățite!”, a transmis Cristian Gentea pe pagina de Facebook. 

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaoinline.ro:

Premierul Marcel Ciolacu vine în Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Pitești | Primăria Pitești

Ultimele articole