anchetaonline.ro

3 centre de fitness din Mioveni – depistate pentru vânzarea de medicamente, substanțe dopante și suplimente sportive!

de | 01.11.2022 17:35 | Știri, Eveniment, Județean, Mioveni

În ziua cursul zilei de ieri, luni, 31 octombrie, organele oficiale de poliție din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au acționat între orele 13:00-15:00, pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor la regimul drepturilor de proprietate intelectuală, precum și combaterea faptelor ilegale.

Astfel, aceștia au descoperit 3 firme de Cluburi-centre de fitness și Centre fitness și culturism, pe raza orașului Mioveni, care vindeau ilegal medicamente, substanțe dopante și suplimente sportive.

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.000 lei, conform prevederilor OUG 28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscal, totodată fiind dispusă măsura complementară de confiscare a sumei de 313 lei.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Momente importante la ISU Argeș! 3 cadre noi în ofițeri și 8 în rezervă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni