41 de sancțiuni contravenționale în Pitești pentru cerșetorie și prostituție!

de | 27.12.2022 13:41 | Eveniment, Pitești, Știri

Polițiștii din cadrul Secțiilor 1-4 Poliție Pitești au acționat, în cursul zilei de 24 decembrie, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale ce aduc atingere vieții, sănătății și integrității corporale, a patrimoniului public și privat.

Astfel, organele oficiale au acționat și pentru depistarea cerşetorilor și a persoanelor care practică prostituția stradală și au aplicat, în cauză, 41 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.075 de lei.

 13 sancțiuni, în valoare de 1.900 de lei, conform Legii 61/1991 privind normele de conviețuire socială și 27 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.175 de lei, conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.”, scrie IPJ Argeș.

De asemenea, cu această ocazie, polițiștii au legitimat peste 200 de persoane și au verificat 53 de autovehicule.

Polițiștii de proximitate au acționat pentru informarea și prevenirea proprietarilor din cadrul mai multor asociații, pentru prevenirea furturilor din locuințe.

Oamenii au fost sfătuiți să nu permită accesul în locuință persoanelor necunoscute sau a celor care pretind că sunt reprezentanții diferitelor companii furnizoare de servicii, fiind totodată distribuite materiale.”, scrie IPJ Argeș.

 

Foto descriptiv Stirile Protv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Vindea ilegal articole pirotehnice în Pitești! 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești