Vindea ilegal articole pirotehnice în Pitești! 

de | 27.12.2022 13:33 | Știri, Eveniment, Pitești

Polițiștii argeșeni au verificat, în perioada 23-26 decembrie, respectarea prevederilor legale din domeniul comercializării de articole pirotehnice, în cadrul acțiunii Foc de Artificii 2022-2023.

Astfel, aceștia au verificat patru zone din municipiul Pitești, ale unei societăți comerciale care este autorizată pentru vânzarea articole pirotehnice, nefiind constatate nereguli.

Totuși, în cursul zilei de 23 decembrie, un bărbat de 26 de ani, din Drăganu, a fost prins în timp ce vindea, fără drept, articole pirotehnice din categoria F2, în municipiul Pitești.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru savârșirea infracțiunii de ”orice operațiuni cu articole pirotehnice fără drept”, conform Legii 126/1995, iar cantitatea de aproximativ 20 de kg, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O fetiță pe nume Crăciun s-a născut chiar în ziua de 25 decembrie la maternitatea Spitalului Județean Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: