O fetiță pe nume Crăciun s-a născut chiar în ziua de 25 decembrie la maternitatea Spitalului Județean Pitești!

de | 27.12.2022 12:29 | Știri, Eveniment, Județean

Mai multe femei au devenit mame de acest Crăciun la maternitatea Spitalului Județean Pitești. 8 copiii s-au născut în ultimele zile de sărbătoare, duminică, în prima zi de Crăciun, și luni, în ce-a dea doua. 5 dintre copii sunt născuți prin cezariană, toți fiind sănătoși.

Este vorba despre 4 fetițe și 4 băieței care au venit pe lume. Ce-a dea patra fetiță se numește chiar Crăciun, care s-a născut la ora 21:25. Ea cântărea la naștere 3.350 grame.

Astfel, în ziua de duminică, au fost înregistrate 5 nașteri. Prima fetiță s-a născut la 06.02, urmată fiind de alți 4 copii: 3 băieței și o fetiță.

Cel mai mic a cântărit la naștere 2900 de grame, iar cel mai mare 3480 de grame. Luni, 3 băieți, de 3620, 4000 și 3000 de grame, s-au născut în cadrul maternității Spitalului Județean, conform purtătorului de cuvânt, Cristina Cazacu.

Potrivit acesteia, atât mămicile, cât și bebelușii, și-au petrecut Crăciunul în spital vor merge acasă înainte de Anul Nou.

Foto descriptiv

Sursa Foto Spitalul Județean de Urgență Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Temperaturi de peste 10°C în toată țara! Anunț ANM!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole