anchetaonline.ro

Cristian Gentea: Dau încă o veste foarte bună piteștenilor, în ultimele zile ale lui 2022!

de | 27.12.2022 12:15 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Pitești, Politic

Alte patru clădiri vor fi renovate energetic în Pitești. Banii vin prin PNRR și contractul de finanțare a fost semnat astăzi, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, de primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea.

”Nu ne oprim nici în perioada sărbătorilor de iarnă, așa că am semnat astăzi, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, alte patru contracte de finanțare prin PNRR, pentru proiecte de renovare energetică moderată! Sunt investiții care cresc eficiența energetică a clădirilor publice și reduc consumul de energie primară cu până la 60%, în cazul renovării moderate! Vorbim despre proiecte pentru patru unități de învățământ”, explică Cristian Gentea, primar al municipiului Pitești, președinte executiv PSD Argeș, potrivit comunicatului publicat pe pagina de Facebook a PSD Arges.

Cele patru proiectet sunt:

– Renovare energetică Cămin internat Liceul Tehnologic “Astra”;

– Renovare energetică Liceul Tehnologic “Dacia”;

– Renovare energetică Liceul Teoretic “Ion Barbu”;

– Renovare energetică Grădinița cu Program Prelungit “Castelul Magic”.

”Valoarea totală a fondurilor nerambursabile obținute este de 5.500.000 de euro! Pentru sprijinul permanent, mulțumiri secretarului de stat, Vlad-Ștefan Niculae! Pe această cale, de ziua numelui, la mulți ani cu sănătate și noi împliniri!”, a mai adăugat Cristian Gentea potrivit sursei citate.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cristina Stocheci, senator PSD de Argeș: Persoanele neasigurate vor beneficia de asistenţă medicală în cabinetele medicilor de familie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea