anchetaonline.ro

Unul din copiii loviți de maşină pe o trecere de pietoni din Petroşani a murit

de | 22.12.2022 09:23 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

INFORMAȚII NOI

Potrivit ultimelor informații, unul dintre copiii loviți de o maşină pe o trecere de pietoni din Petroşani, a murit.

Este vorba despre copilul de 11 ani, care se afla în stare gravă. Acesta era internat la spitalul din Petroșani, la terapie intensivă.

Polițiștii au transmis că se va extinde încadrarea juridică în cazul şoferului vinovat şi va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

Știre inițială

Accident rutier grav, în cursul nopții de miercuri, în localitatea Petroșani, din județul Hunedoara acolo unde 6 copii au fost loviți de o mașină pe trecerea de pietoni.

Șoferul, un tânăr de 19 ani, era beat și nu deține permis de conducere. El a fugit de la locul producerii accidentului, dar a fost prins la scurt timp de către polițiștii rutieri, în localitatea Aninoasa.

Copiii au vârste cuprinse între 11 și 14 ani și potrivit Antena 3, unul dintre minori, un băiat de 11 ani, se află în stare gravă. Copilul a fost resuscitat la fața locului, iar ulterior a fost transportat la spital.

accident smurd - Unul din copiii loviți de maşină pe o trecere de pietoni din Petroşani a murit

Foto Lumea Presei

Trei dintre aceștia se află la Spitalul Petroșani, iar ceilalți trei au fost transportați la Spitalul din Timișoara.

Pe lângă faptul că nu deține permis de conducere, tânărul de 19 ani, care se afla la volanul mașinii, a prezentat o concentrație la etilotest de 0,81 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis dosar penal pe numele acestuia. Cel mai probabil, tânărul va fi reținut pentru 24 de ore, iar ulterior va fi aplicată o măsura preventivă în acest caz.

Foto News HD

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Tinerele din Argeș care au furat haine de 1.500 de lei – reținute de polițiști

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: