anchetaonline.ro

Tinerele din Argeș care au furat haine de 1.500 de lei – reținute de polițiști

de | 22.12.2022 09:03 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Cele două tinere care au fost surprinse în timp ce furau bunuri dintr-un magazin aflat în complexul comercial din zona Bradu, în cursul zilei de miercuri, au fost reținute pentru 24 de ore.

Oamenii legii au transmis că a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar astăzi, cele două fete vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Amintim că acestea au furat haine în valoare de 1.500 de lei, însă au fost descoperite la timp. Una dintre ele chiar a reușit să fugă cu agentul de pază și reprezentantul magazinului pe urme. Însă, ea a fost prinsă de un polițist ce se afla în timpul liber, care a văzut toată acțiunea din trafic. Bărbatul a oprit mașina și a oprit-o pe aceasta.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ARGEȘ! Tânără de 18 ani fugărită de poliție după ce a furat haine dintr-un magazin!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: