anchetaonline.ro

ARGEȘ! Tânără de 18 ani fugărită de poliție după ce a furat haine dintr-un magazin!

de | 21.12.2022 16:45 | Știri, Eveniment, Județean

Două tinere de 19 și 18 ani, din Merișani, au fost prinse, în cursul zilei de astăzi, miercuri, 21 decembrie, după ce au furat haine în valoare de 1.500 de lei dintr-un complex comercial din zona Bradu.

Una dintre ele chiar a reușit să fugă cu agentul de pază și reprezentantul magazinului pe urme. Din păcate pentru aceasta, tânăra a fost prinsă de un polițist ce se afla în timpul liber, care a văzut toată acțiunea din trafic. Bărbatul a oprit mașina și a oprit-o pe aceasta.

Din fericire, prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit reprezentanților societății comerciale.
Hoațele au fost conduse la sediul secției, pentru audieri.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun.
Polițistul care a intervenit este agent de poliție de aproximativ 15 ani și își desfășoară activitatea în cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Mioveni! Dispărut de acasă, găsit mort în albia râului!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: