Sfârșit tragic pentru un bărbat din Mioveni! Dispărut de acasă, găsit mort în albia râului!

de | 21.12.2022 13:18 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean, Rural

INFORMAȚII NOI

Potrivit ultimelor informații, persoana găsită decedată în albia râului Doamnei, este un bărbat de 50 de ani, din Mioveni, care dispăruse de acasă în data de 19 decembrie.

În ultimele două zile, omul a fost căutat de către echipe mixte formate din polițiști, pompieri și cetățeni voluntari, inclusiv cu un câine de urmă și panca pneumatică, în zona Râului Doamnei, acolo unde se cunoștea faptul că urma traseul în drumul către și de la locul de muncă.

Din nefericire, astăzi, trupul bărbatului a fost descoperit în albia râului de către oamenii care îl căutau în zona respectivă.

Deocamdată nu se știe cum s-a produs decesul, urmând să fie făcută autopsia.

Acesta a fost adus la mal de către echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal.

Cauza decesului va fi stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul”, transmite IPJ Argeș.

Știre inițială

Un apel la 112 anunța în urmă cu puțin timp că o persoană a fost găsită decedată în albia Râului Doamnei, din zona Făget.

La fața locului se deplasează polițiștii.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Au scăpat ca prin minune după ce s-au răsturnat cu mașina

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole