Decizie în cazul bărbatului beat care a lovit cu o autoutilitară mașina Poliției Bascov

de | 02.02.2023 13:05 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

INFORMAȚII NOI

Bărbatul de 35 de ani, din localitatea Bascov, care în dimineața zilei de luni, în jurul orei 04:00, a avariat mașina a Secției de Poliție Rurală Bascov, staționată pe DN 7C, în timp ce a condus o autoutilitară, deși era beat, a fost reținut pentru 24 de ore.

Amintim că acesta fugise de la locul accidentului, fiind identificat ulterior de oamenii legii.

Având în vedere că valoarea alcoolemiei a fost mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

După administrarea probatoriului, în ziua de 01 februarie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță”, transmite IPJ Argeș.

Astăzi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Știre inițială

ARGEȘ: Un șofer beat a intrat cu mașina în autospeciala de poliție și a fugit

Accident rutier, noaptea trecută, pe DN 7C, în localitatea Bascov, chiar în apropierea sediului secției de poliție.

Potrivit anchetatorilor, în jurul orei 04:00, un șofer de 35 de ani, din Bascov, care era băut bine, a intrat cu o autoutilitară în mașina poliției, staționată pe DN 7C, în apropierea sediului secției.

Șoferul a fugit de la locul faptei, însă polițiștii l-au găsit în scurt timp. În urma verificării cu aparatul etilotest, valoarea alcoolemiei a fost mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar bărbatul fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice și a stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit dosar penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Foto descriptiv Observatorul Prahovean

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Argeș: Bărbatul dispărut de 9 luni a fost găsit de polițiști

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole