anchetaonline.ro

Argeș: Bărbatul dispărut de 9 luni a fost găsit de polițiști

de | 02.02.2023 12:18 | Știri, Câmpulung Muscel, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

INFORMAȚII NOI

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Argeș (IPJ Argeș), bărbatul dat dispărut în urmă cu trei zile, după ce nu mai fusese văzut de aproximativ 9 luni, a fost găsit.

Chira Marian, în vârsta de 36 de ani, din Câmpulung, a fost găsit în municipiul Pitești, de către polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești. Omul a fost încredințat familiei.

Conform surselor noastre, bărbatul obișnuia să plece frecvent de acasă, având afecțiuni medicale. Disparițiile lui periodice nu i-ar fi îngrijorat pe apropiați, care se obișnuiseră cu plecările bărbatului. Însă, de această dată, mama argeșeanului a hotărât să anunțe poliția, văzând că nu mai primește niciun semn de la fiul ei, vreme de 9 luni de zile.

Se pare că în toată această perioadă, bărbatul a hoinărit pe străzi, în mai multe localități, ajungând și în Capitală.

Știre inițială, 30 ianuarie

Un argeșean este dat dispărut, după ce din luna aprilie a anului 2022 nu a mai fost văzut.  CHIRA MARIAN are 36 de ani și a plecat voluntar de la domiciliul său, din municipiul Câmpulung, în cursul lunii aprilie 2022, și nu a mai revenit.

Semnalmente: aproximativ 1,75 m înălțime, 55 de kg, constituție slabă, ochi căprui, păr șaten.

disparut 1 - Argeș: Bărbatul dispărut de 9 luni a fost găsit de polițiști

Foto IPJ Argeș

Potrivit anchetatorilor, bărbatul este cunoscut ca având afecțiuni medicale. De asemenea, nu este prima dată când omul a plecat de acasă, de fiecare dată fiind depistat pe raza municipiilor Pitești, București și orașului Mioveni.

Vestimentația la momentul plecării: trening negru și adidași albi.

disparut 2 - Argeș: Bărbatul dispărut de 9 luni a fost găsit de polițiști

Foto IPJ Argeș

Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, la telefon 0248 512 100”, transmite IPJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Așa mor oameni în trafic! Șoferi beți pe străzile din Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: