Acțiune de amploare pe străzile din Argeș! Șoferii care nu opresc la trecerile de pietoni- luați la ochi de polițiști

de | 02.02.2023 12:05 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Acțiune de amploare pe străzile din Argeș! Șoferii care nu opresc la trecerile de pietoni- luați la ochi de polițiști

Acțiune de amploare pe străzile din județul Argeș, desfășurată în ultimeloe 24 de ore, de polițiștii rutieri și cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti.

Oamenii legii au efectuat această acțiune cu scopul conștientizării de către șoferi a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Astfel, în întreg județul, atât în mediul urban, cât și în cel rural, polițiștii au avut în atenție depistarea șoferilor care nu acordă prioritate de trecere pietonilor.

Prin urmare, agenții au aplicat 250 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 50.000 de lei. De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație, 12 permise de conducere și au fost retrase 8 certificate de înmatriculare. Dintre aceste sancțiuni, cinci au fost date conducătorilor auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor. Acestea au fost în valoare de 2.910 lei. Mai mult, cei în cauză s-auales cu permisele suspendate pentru 30 de zile.

Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări, mai ales în condiții meteo ce limitează vizibilitatea sau aderența la carosabil”, transmite IPJ Argeș.

Foto IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Copil băgat cu capul în WC! În altă țară, agresorii riscă închisoarea!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole