Veste bună pentru argeșeni! Din vară vom avea Farmacia Tei și Bebe Tei și în Pitești

de | 10.05.2023 08:30 | După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Știri

Veste bună pentru argeșeni! Din vară vom avea Farmacia Tei și Bebe Tei și în Pitești

Lanțul de farmacii Tei, condus de Roxana Maftei, antreprenor român, se pregătește să deschidă noi locații în apropierea Bucureștiului, dar și în orașe precum Pitești sau Focșani. Deschiderile sunt programate pentru anul 2023.

Astfel, începând cu luna Iulie, și argeșenii se vor putea bucura de o farmacie Tei și un Bebe Tei, care se vor deschide în galeriile din centrul Auchan.

Deschidem în mai o farmacie în Popeşti Leordeni, pe Şoseaua Olteniţei, pe o suprafaţă de 1.200 de metri pătraţi. Începem să atacăm provincia, avem curaj şi susţinere. În iulie deschidem la Piteşti o farmacie Tei şi un Bebe Tei în galeriile din centrul Auchan, la finalul anului deschidem în Focşani şi farmacie şi Bebe Tei şi tot la sfârşitul anului deschidem farmacie”, a declarat antreprenoarea Roxana Maftei potriv zf.ro

Farmacia Tei a apărut pentru prima dată în 1992,  după ce Roxana Maftei  a deținut o perioadă un plafar.

Aproximativ 20 de ani, Farmacia Tei a funcționat cu o singură unitate. Mai târziu, la sugestia fratelui său, Cătălin Maftei, a listat produsele din farmacie într-un magazin online.

Iar,  în 2014, din Farmacia Tei s-a desprins brandul Bebetei, care a fost dezvoltat alături de Irina Ciubotaru. La început, Bebetei avea doar produse destinate îngrijirii copiilor, apoi, s-a extins la întreaga familie. La rândul său, Bebetei a devenit și magazin online.

În anul 2022, Pavăl Holding, vehiculul de investiții al fraților Adrian și Dragoș Pavăl de la Dedeman, a cumpărat 30% din acțiunile companiilor Farmacia Tei și Bebe Tei, tranzacție aprobată de Consiliul Concurenței în luna Iulie a aceluiași an.

foto descriptiv telegrama.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

MIERCURI. Mai multe localități din Argeș rămân fără curent!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Farmacia Tei

Ultimele articole