La Colegiul Economic ”Maria Teiuleanu” Pitești. Se reface curtea interioară!

de | 28.07.2023 11:59 | Administrație, Lifestyle, Pitești, Știri

Perioada vacanței de vară e tocmai bună pebtru realizarea lucrărilor de reparații sau pentru renovări. În Pitești sunt mai multe unități de învățământ din Pitești unde sunt prevăzute astfel de lucrări. Primarul Cristian Gentea a anunțat că la Colegiul Economic ”Maria Teiuleanu” se reface curtea interioară!

Zilele trecute primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a participat la ceremonia de semnare a contractelor finanțate prin PNRR, apelul de proiecte ”Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitare și a unităților conexe”. AStfel, prin acest contract 45 de școli din Pitești vor beneficia de dotare cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale în urma apelului de proiecte.

”La Colegiul Economic „Maria Teiuleanu” se reface curtea interioară!

După ce terenul de sport a fost recepționat, ADP-ul a intervenit și a refăcut zona adiacentă, cu ieșire pe strada Violetelor.

Trotuar nou, alei asfaltate, capace ridicate la cotă!

La venirea din vacanță, elevii vor fi încântați să constate că totul arată așa cum trebuie”, a precizat Cristian Gentea.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

https://anchetaonline.ro/atentie-soferi-lucreaza-pitesti-101195/

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole