Reacția părinților tânărului drogat care a ucis doi studenți în stațiunea 2 Mai

de | 22.08.2023 15:45 | Eveniment, Lifestyle, Național

Două persoane au murit și mai multe au fost rănite după ce un autoturism a spulberat un grup de pietoni.

Tragedia a avut loc sâmbătă dimineața, puțin după ora 05:00, la ieșirea din localitatea 2 Mai în județul Constanța.

Vlad Pascu este numele tânărului care s-a urcat drogat la volan și a lovit un grup de opt persoane, pe drumul dintre 2 Mai și Vama Veche.

În urma impactului violent, un băiat de 21 de ani și o fată de 20 de ani au murit pe loc iar alți trei tineri, doi băieți de 19 și 20 de ani și o fată de 20 de ani, au suferit grave leziuni.

page 5 - Reacția părinților tânărului drogat care a ucis doi studenți în stațiunea 2 Mai

Astăzi, 22 august, în ziua când tinerii uciși, Sebastian și Roberta, au fost duși pe ultimul drum, părinții lui Vlad, au avut prima reacție după gestul fiului lor și au declarat următoarele:

Nu există cuvinte prin care se ne exprimăm durerea și șocul provocate de această tragedie în care fiul nostru a fost implicat.

Înțelegem pe deplin situația, suntem părinți și suntem conștienți că nimic nu poate înlocui un copil. Pierderea unui copil este cea mai mare tragedie pe care un om o poate încerca.”

Aceștia au mai spus că nu vor încerca să-și scape băiatul de răspundere și că sunt pregtiți să ajute cu bani familiile victimelor.

Căutăm să găsim un echilibru și dorim să ne oferim sprijinul și susținerea pentru tratamentele medicale necesare pentru a veni în ajutorul familiilor greu încercate.

Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii, suntem conștienți de implicațiile pe care le va avea această tragedie asupra vieții lui și nu încercam să-l ferim de răspunderea pentru faptele sale.

Credem că este nevoie de comunicare, echilibru și de a găsi o soluție pentru a da prioritate urgențelor medicale prezente.

Sufletul ne este pustiit, trăim o suferință fără margini și nu căutăm o cale ”ușoară” pentru a ieși din ce avem de dus că părinți. Dumnezeu să ne ajute să putem duce această imensă povară”, au precizat părinții băiatului pentru hotnews.ro.

 

Foto: Antena3 CNN

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

BREAKING. Cristian Cioacă eliberat din închisoare!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Constanța | Vama Veche | Vlad Pascu