Lumea frumuseții se schimbă. Miss Univers a anunțat că se elimină limitele de vârstă la concursuri

de | 14.09.2023 10:01 | Lifestyle, Național

Vești importante pentru femeile din toată lumea. Miss Univers elimină limitele de vârstă la concursuri. Anunțul a venit chiar de la actuala Miss Univers, R’Bonney Gabriel.

Până acum, la concursurile de gen, puteau concura doar tinerele cu vârste cuprinse între 18 și 28 de ani. Potrivit celor de la antena3.ro, care citează Insider, actuala Miss Univers, R’Bonney Gabriel, a declarat marți seară că la concursul internațional de frumusețe vor putea participa de acum înainte toate femeile cu vârsta de peste 18 ani. Ulterior acestui anunț și organizația Miss Univers a publicat o declarație pe Instagram. ”Organizația Miss Universe anunță eliminarea tuturor limitelor de vârstă în cadrul tuturor concursurilor Miss Univers și a concursurilor associate”, se arată în declarație, potrivit sursei citate. Totodată, în anunț se precizează că: ”Schimbarea politicii este efectivă pentru concursurile din 2024 din întreaga lume”.

Foto descriptiv. Sursă foto: nbcnews.com

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Weekend baschetbalistic la Pitești Arena!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Miss Univers

Ultimele articole