Piteștean prins la furat, în timp ce era arestat la domiciliu!

de | 20.09.2023 17:11 | Eveniment, Știri

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au continuat, în cursul zilei de 19 septembrie, cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de evadare și furt, și au reținut un bărbat de 46 de ani, din Pitești.

Piteșteanul a fost prins, în zilele de 17, 18 și 19 septembrie, de polițiști, în tip ce acesta ar fi trebuit să fie la domiciliu său, pentru executarea arestului.

Pedeapsa vine în urma unui dosar penal în care cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie și furt calificat, măsura fiind dispusă de instanța de judecată în ziua de 16 septembrie.

Mai mult de atât, acesta ar fi intrat într-un magazin, în noaptea de 13 spre 14 septembrie, precum și în ziua de 18 septembrie, de unde a furat mai multe bunuri din două societăți comerciale.

După administrarea probatoriului, în ziua de 19 septembrie, piteșteanul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 20 septembrie, să fie prezentat în fața instanței cu propunere de înlocuire a măsurii preventive dispuse inițial.

Știrea inițială:

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au continuat cercetările, în cursul zilei de 15 septembrie, într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și furt calificat, ce îl vizează pe un bărbat de 46 de ani, din Pitești ce a fost reținut.

Din cercetările efectuate de către polițiști, aceștia au stabilit că bărbatul s-a dus într-un supermarket din Pitești, unde a amenințat persoanele de la fața locului și a sustras arome pentru cafea dintr-un recipient amplasat lângă dozatorul de cafea.

Mai mult de atât, acesta a furat și o sticlă de băutură alcoolică.

Mai mult de atât, în ziua de 13 septembrie, piteșteanul a fost prins în flagrant delict după ce a furat, din două magazine, o sticlă de băutură alcoolică și țigări.

După administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

 

foto descriptiv zpl.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Anexă înghițită de flăcări, în Câmpulung!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: