Accident cu 16 mașini și un microbuz lângă București!

de | 16.10.2023 11:42 | Eveniment, Știri

Un accident rutier a avut loc, duminică seara pe raza localităţii Baloteşti, judeţul Ilfov – DN 1, sensul spre Ploieşti .

A fost vorba despre un carambol între 16 autoturisme şi un microbuz, iar în eveniment au fost implicate 40 de persoane, dintre care 6 victime – 3 adulţi şi 3 copii.

Toți cei 6 au fost transportați la unităţi sanitare, transmite News.ro, potrivit Digi24.

În urma evenimentului, din cele aproximativ 40 de persoane implicate, 6 victime (3 adulţi şi 3 copii) vor fi transportate la unităţi sanitare pentru acordarea îngrijirilor medicale care se impun acestora. Totodată, alte două victime au refuzat transportul la spital”, informează DSU.

În cadrul incidentului, a fost nevoie de alocarea a mai multor resurse din cadrul ISU B-IF, respectiv, 2 austospeciale de stingere cu apă şi spumă, 2 Descarcerări, 7 ambulanţe SMURD, 1 Unitate de Terapie Intensivă Mobilă SMURD, 1 Punct de Comandă Mobil şi Directorul Operaţiunilor de Salvare Medicală pentru a se efectua gestionarea optimă a evenimentului.

Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(Video) Trafic blocat pe Valea Oltului! TIR răsturnat pe carosabil!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | DN 1 | Ilfov