(VIDEO) Argeș: Tânără agresată sexual în scara blocului!

de | 09.11.2023 16:02 | Eveniment, Județean

Update

Agresorul în vârstă de 38 de ani a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Informații inițiale

Din păcate, se înmulțesc cazurile de agresiune sexuală în județul Argeș.

Un bărbat de 38 de ani a fost reținut pentru 24 de ore după ce a agresat sexual o tânără.

Incidentul șocant s-a petrecut pe 01 noiembrie, în jurul orei 14:00. Fata se deplasa spre casă, iar bărbatul ar fi urmărit-o pe tânără până în scara unui bloc, unde, prin constrângere, ar fi pipăit-o în zona intimă.

În urma evenimentului, polițiștii au fost sesizați, iar în cursul zilei de ieri, 08 noiembrie, în urma administrării probatoriului, bărbatul de 38 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.

Astăzi, 09 noiembrie, el va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Oamenii legii continu[ cercetările, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

foto descriptiv renașterea.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbat de 64 de ani, prins când fura motorină dintr-un camion parcat într-o staţie de alimentare pe A1

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole