Bărbat de 64 de ani, prins când fura motorină dintr-un camion parcat într-o staţie de alimentare pe A1

de | 09.11.2023 15:43 | Eveniment, Național

Un bărbat de 64 de ani, din satul Mănăstioara, comuna Uliești, a fost arestat pentru 30 de zile, după ce a fost prins în flagrant în timp ce fura motorină dintr-un camion.

Autotrenul era parcat într-o stație de alimentare de pe Autostrada A1, pe sensul Pitești-București, pe raza comunei Uliești.

Potrivit dbonline.ro, pentru prinderea hoţului a fost nevoie să se tragă focuri de avertisment.

Evenimentul a avut loc pe 7 noiembrie, când, în timp își exercitau atribuțiile de serviciu, un polițist și un jandarm l-au surprins pe bărbat în timp ce fura motorină.

La vederea polițiștilor, bărbatul de 64 de ani ar fi fugit, moment în care agentul de poliție a executat trei focuri de armă în plan vertical cu armamentul din dotare, reușind astfel să îl prindă.

La data de 7 noiembrie a.c., o patrulă mixtă formată dintr-un poliţist din cadrul Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Petreşti şi un jandarm a surprins în flagrant-delict o persoană care ar fi sustras motorină dintr-un autocamion parcat într-o staţie de alimentare cu combustibil, pe raza comunei Ulieşti, pe Autostrada A1, sensul de mers Piteşti către Bucureşti. La vederea poliţiştilor, persoana respectivă ar fi fugit, moment în care agentul de poliţie a executat trei focuri de armă în plan vertical cu armamentul din dotare, reuşind să fie prins şi identificat un bărbat de 64 de ani, din Mănăstioara”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Cel în cauză a fost condus la sediul Poliției pentru audieri.

În cauză, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Petreşti, împreună cu luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară în comuna Ulieşti.

Din investigaţiile efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 7 noiembrie a.c., bănuitul ar fi sustras 20 de litri de combustibil din rezervorul unui autovehicul. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar pe parcursul zilei de ieri, 8 noiembrie, a fost prezentat magistraţilor, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, adaugă IPJ Dâmboviţa.

Pentru fapta comisă, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar pe parcursul zilei de ieri, 8 noiembrie, a fost prezentat magistraților, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

sursă foto dbonline.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Polițiști condamnați la închisoare pentru șpagă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1