Școala Gimnazială ”Ion Pillat” și Colegiul Național ”Alexandru Odobescu”, la ceas aniversar

de | 09.11.2023 15:10 | Pitești, Lifestyle

Colegiul Național ”Alexandru Odobescu” împlinește astăzi 104 ani de existență, iar Școala Gimnazială ”Ion Pillat” aniversează 150 de ani de activitate a instituției. Cu acest prilej primarul Piteștiulșui, Cristian Gentea, a avut un mesaj de felicitare pentru cadrele didactice, părinți, elevi și absolvenții celor două unități.

”Colegiul Național ”Alexandru Odobescu” împlinește astăzi 104 ani de existență, prilej cu care îmi exprim bucuria și satisfacția că avem în comunitatea noastră asemenea instituții de învățământ prestigioase!

Elevi, părinți, cadre didactice, dar și foști absolvenți sărbătorim o istorie de angajament pentru excelență în educația din România!

Calde felicitări pentru toată activitatea vocațională, didactică și competițională, ce a ridicat ștacheta învățământului argeșean!

La mulți ani!”, a fost mesajul transmis de primarul Cristian Gentea.

La 150 de ani de activitate, Școala Gimnazială ”Ion Pillat” are o istorie bogată în educație și formare a tinerilor piteșteni.

”Felicit elevii, părinții și cadrele didactice ale Școlii Gimnaziale ”Ion Pillat” cu prilejul aniversării celor 150 de ani de activitate a instituției!

Școala dumneavoastră are o istorie bogată în educație și formare a tinerilor piteșteni pentru călătoria spre cunoaștere și dezvoltare!

Suntem mândri de performanța la care ați ajuns!

Mult succes și de acum înainte!

La mulți ani!”, a scris Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

La Pitești. Cinci proiecte eligible în cadrul bugetării participative

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole