Supermarketurile JAM au tot ce îți trebuie pentru sărbătorile de iarnă!

de | 18.12.2023 15:45 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

La prețuri competitive și aproape de casă, supermarketurile JAM sunt alături de tine și în acest sezon al sărbătorilor de iarnă. JAM îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a îți pregăti casa și a îți întâmpina oaspeții în zilele de Crăciun și Anul Nou. Orice ai nevoie, de la curățenia generală până la cina festivă și cadourile de sub brad, o să găsești la supermarketurile JAM!

la Jam
 Îți faci casa lună!

La JAM ai o ofertă completă de soluții, detergenți, accesorii și produse necesare pentru a îți realiza curățenia generală de iarnă. Detergenți de rufe și de vase, substanțe speciale pentru diferite suprafețe, bureți, mănuși, mopuri sau lavete… Dintr-o singură vizită ți-ai alcătuit trusa pentru curățenia de iarnă. Nimic nu îți lipsește și, dacă te uiți atent, sunt mari șanse să găsești și promoții, care îți vor aduce economii. De asemenea, poți să faci și mici schimbări în locuința ta, dacă vrei, pentru că la Jam este un segment dedicat articolelor de casă și decor. Ei, și dacă ai uitat cumva ceva, nu-i problemă, pentru că Jam este aproape de tine.

la Jam
De la ingredientele pentru prăjituri la farfuriile în care servești masa!

La Jam ai tot ce îți trebuie. Ingrediente pentru prăjituri, făină, ulei, stafide, ouă proaspete, zahăr de toate felurile, de la brun la aromat, esenţe parfumate, bomboane decorative, drojdie, migdale măcinate, rahat, coloranți alimentari, produse bio. Poți să îți alegi și o formă de copt sau oala potrivită pentru a găti bunătățile care îți vor îmbelșuga masa de sărbători. Și, dacă îți dorești să dai un aer cu adevărat festiv, poți lau și câteva farfurii și tacâmuri noi.

la Jam
Decorațiuni și cadouri inspirate! Vrei să oferi un dar sau să împodobeşti casa de sărbătoare?

Avem o zonă specială cu podoabe pentru brad, ornamente pentru masă, veselă specială, lumânări parfumate, beteală şi multe altele pe care le poţi folosi ca idei de cadouri. Vei găsi şi coşuri cu produse rafinate, frumos ambalate, ce le poţi oferi în dar. Seturile cadou cu cosmetice de asemenea te pot scoate din impas atunci când nu mai ştii ce să pui în sacul Moşului.

la Jam

Băuturi pe toate gusturile!

Cu sau fără alcool, sucuri sau tării, licori scumpe… la Jam chiar ai de unde alege.

De la mic la mare, la JAM este ceva pentru fiecare, fie că e zi normală, fie de sărbătoare.

la Jam

Un brand 100%  românesc!

Vă așteptăm în cele 8 magazine

PITEȘTI | ȘTEFĂNEȘTI | TOPOLOVENI

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

BUNĂTĂȚI GATA PREPARATE DE SĂRBĂTORI!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Jam | Topoloveni

Ultimele articole