Argeșean beat prins conducând cu 104 km/h în Schitu Golești!

de | 18.12.2023 19:43 | Eveniment, Știri

Un argeșean a fost depistat duminică, 17 decembrie, de către polițiști, în timp ce conducând cu viteză excesivă și se afla sub influența alcoolului.

Astfel, polițiștii Biroului Rutier Câmpulung l-au depistat pe șofer, un bărbat de 31 de ani, din Câmpulung,   în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe DN 73.

Acesta se deplasa pe raza localității Schitu Golești, cu viteza de 104 km/h (cu 54 de km/h peste limita legală).

Mai mult de atât, potrivit testării cu aparatul etilotest, acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, valoarea rezultată fiind de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta s-a ales cu o amendă în valoare totală de 2.610 lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 180 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

 

foto descriptiv bzi.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident grav cu pieton cu Albeștii de Argeș! – Ziarul Ancheta Online

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Câmpulung Muscel | DN 73

Ultimele articole