Ionuț Moșteanu candidează pentru primăria Pitești

de | 02.02.2024 17:29 | Pitești, Politic

Ionuț Moșteanu, deputat USR Argeș și purtătorul de cuvânt al partidului, și-a anunțat oficial candidatura la primăria Pitești. Acest anunț a fost făcut astăzi în cadrul conferinței de presă susținută la sediul partidului. Tot în cadrul conferinței, senatorul USR Narcis Mircescu a realizat un scurt bilanț al coaliției de guvernare PSD-PNL în ultimii doi ani, iar viceprimarul USR Mihai Mihăilescu a prezentat amendamentele depuse la bugetul local.

”Avem inflație – prețurile au crescut și continuă sa crească. Suntem statul care tot timpul am fost în topul inflației la nivel european. În toată această perioadă, în care avem greve, avem mișcări de stradă, actuala coaliție e foarte precuopată de cum să mai diminueze democrația. Cum să aranjeze comasări, astfel încât să se mențină la putere. Indiferent de modul în care vor forța democrația, nota de plată va veni”, a declarat, potrivit comunicatului primit, senatorul Narcis Mircescu.

Viceprimarul Mihai Mihăilescu a precizat că a depus mai multe amendamente la bugetul local care să modernizeze Piteștiul.

”Vorbim de alocarea de bani pentru studiu de fezabilitate pentru trenul metropolitan. Avem deja un studiu de oportunitate care ne-a spus că această investiție este necesară pentru piteșteni.

Avem un amendament pentru parcări securizate pentru biciclete în cartiere. Este util, în primul rând, pentru că încurajează utilizarea bicicletelor ca mijloc de transport ecologic și sănătos.

Dorim să alocăm un buget pentru masă caldă în școli la after-school. O inițiativă care își propune asigurarea unei alimentații sănătoase și echilibrate pentru copiii noștri.

Alte amendamente depuse sunt: studiu de fezabilitate pentru parcare subterană în zona centrală a municipiului Pitești, cu minimum 500 de locuri. Studiu de fezabilitate pentru poduri peste râul Argeș – un pod în Zona Sud, un pod în Zona Nord.

Iar pentru că municipiul Pitești are nevoie și de spații de recreere, am propus realizarea unui studiu fezabilitate pentru promenadă pe malurile râului Argeș, legată de poduri pietonale și pentru biciclete, precum și o grădină botanică lângă actuala grădină zoologică.”, a transmis, potrivit sursei citate, Mihai Mihăilescu.

”Generația noastră e datoare să modernizeze acest oraș”

Totodată, Ionuț Moșteanu, deputat USR de Argeș, și-a anunțat candidatura la primăria Pitești.

”Trebuie un nou început pentru Pitești și generația noastră e datoare să modernizeze acest oraș. Trebuie să punem capăt acestei lene administrative. Piteștiul are un potențial enorm, datorită poziției sale geografice și a industriei auto înconjurătoare. Este timpul să ne folosim de aceste resurse pentru a aduce orașul la nivelul la care merită să fie.(..) Voi cere votul colegilor mei, voi cere sprijinul aliaților din PMP și Forța Dreptei, voi cere sprijinul liberalilor adevărați. Împreună, să redăm Piteștiul piteștenilor și să construim un oraș modern”, a conluzionat deputatul Ionuț Moșteanu. 

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Ionuț Mosteanu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ionuț Moșteanu: ”Niciunde în Europa nu avem o comasare a alegerilor locale cu cele europarlamentare, anunțată cu trei luni înainte”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole