Este oficial. Piteștiul devine orașul gazdă al Campionatului European de Ju-Jitsu

de | 09.02.2024 12:42 | Lifestyle, Pitești

Cristian Gentea, primarul Piteștiului, a anunțat că a semnat protocolul prin care Piteștiul devine orașul gazdă al Campionatului European de Ju-Jitsu U16, U18 & U21, în perioada 4 – 7 aprilie 2024. Dar până atunci vă reamintim că în acest weekend are loc Campionatul Național Ju-Jitsu 2024 la Pitești Areana.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

”Spectacol în week-end la Pitești Arena!

Piteștiul găzduiește sâmbătă și duminică, 9-11 februarie, Campionatul Național Ju-Jitsu 2024, pentru toate categoriile de vârstă, pentru toate disciplinele de concurs ale Federației Internaționale Ju-Jitsu (JJIF) (Duo, Jiu Jitsu Ne-Waza, Fighting & Show)!

870 de sportivi, de la 30 de cluburi din toată țara!

Intrarea în polivalentă este liberă!

O altă veste bună este că am semnat alături de Robert Perc, Președintele Uniunii Europene de Ju-Jitsu și vicepreședintele Federației Internaționale de Ju-Jitsu, și de Florentin Marinescu – Președintele Federației Române de Arte Marțiale, protocolul prin care Piteștiul devine orașul gazdă al Campionatului European de Ju-Jitsu U16, U18 & U21, în perioada 4 – 7 aprilie 2024.

Succes sportivilor participanți în competiția test-event din acest sfârșit de săptămână!”, a transmis Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citioți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Unde se duc banii? Bugetul total al Municipiului Piteşti este de 1.056.628,60 de mii lei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Pitești | Pitești Arena | Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole