(VIDEO) Argeș. Vremea rea a creat probleme șoferilor de TIR

de | 13.03.2024 16:59 | Eveniment, Județean

Tiruri răsturnate din cauza vremii!

Probleme în traficul rutier din județul Argeș. Mai multe tiruri s-au răsturnat, în principal din cauza vremii nefavorabile.

A plouat mult și toate străzile au fost ude. O bucată din drumul dintre Câmpulung și Târgoviște s-a surpat și din această cauză alt tir s-a răsturnat.
page 3 - (VIDEO) Argeș. Vremea rea a creat probleme șoferilor de TIR
Un bărbat în vârstă de 59 de ani a trecut prin clipe groaznice după ce autocamionul pe care îl conducea s-a răsturnat la Stoenești, pe Drumul Național 72A, între Câmpulung și Târgoviște. Acesta a mers foarte aproape de acostament, carosabilul fiind umed, roțile din spate au alunecat, iar malul s-a surpat, ceea ce a făcut ca mastodontul să se răstoarne de la o diferență de nivel de aproximativ 3-4 metri.

La sosirea salvatorilor, șoferul fusese extras din mașină de participanții la trafic. Suferise un atac de panică. După ce s-a liniștit a refuzat transportul la spital. Camionul era încărcat cu semințe de floarea soarelui. Pagubele sunt însemnate.

Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele exacte care au stat la baza producerii incidentului rutier.

Alte două accidente în care au fost implicate tiruri au fost înregistrate în Argeș, unul pe drumul Pitești – Slatina, în localitatea Albota, acolo unde un camion încărcat cu pietriș s-a răsturnat, iar al doilea la capătul autostrăzii A1, către Vâlcea, acolo unde un tir a trecut printre glisiera și a lovit un autoturism.

page 4 - (VIDEO) Argeș. Vremea rea a creat probleme șoferilor de TIR

Șoferul turismului a fost dus la spital, iar poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Traficul s-a desfășurat pe autostradă pe banda de refugiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Incident grav în Capitală. O femeie a fost agresată în plină stradă de fostul concubin

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albota | Câmpulung Muscel | Pitești | Slatina | Târgoviște | Vâlcea

Ultimele articole