Piteștiul are încă o centenară. Maria Rizescu a împlinit 100 de ani

de | 16.05.2024 15:43 | Lifestyle, Pitești

Astăzi, reprezentanții administrației locale din Pitești au felicitate-o pe Maria Rizeazu, cu ocazia împlinirii vârstei de 100 de ani. Primarul Cristian Gentea i-a adresat ”cele mai calde urări de sănătate și viață lungă, alături de aprecierea noastră!”

”A fost o bucurie și o surpriză deosebită să o cunosc astăzi pe doamna Maria Rizescu, cu ocazia împlinirii vârstei de 100 de ani!

Centenara noastră este o doamnă remarcabilă, căreia i-am admirat moștenirea intelectuală și culturală, ce a lăsat amprente adânci în comunitatea noastră: 5 generații de intelectuali de vârf, în care au strălucit cercetători, medici, profesori!

În numele piteștenilor, i-am adresat cele mai calde urări de sănătate și viață lungă, alături de aprecierea noastră!

Îi dorim ca această zi să îi fie una specială, care se adaugă celorlalte, în parcursul unei vieți care reprezintă o sursă de inspirație pentru noi toți.

La mulți ani!”, a fost mesajul transmis de Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Finanțarea noului sistem informatic, aprobată de Guvern. Românii ar putea scăpa de drumurile inutile la Casele de Pensii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Pitești | Primăria Municipiului Pitești