Peste 1800 de parfumuri contrafăcute, confiscate de polițiștii de frontieră

de | 17.05.2024 20:38 | Eveniment, Național

Peste 1.800 de parfumuri, toate purtând însemnele unor branduri de lux şi care prezentau suspiciuni de contrafacere, au fost reținute de polițiștii de frontieră giurgiuveni.

Marfa, în valoare de aproximativ 400.000 lei, provenea din Turcia.

În această dimineață, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetățean turc în vârstă de 53 de ani, care conducea un autocamion.

Conform documentelor de însoțire a mărfii, mijlocul de transport era încărcat cu produse de igienă din Turcia pentru România.

În urma unui control amănunțit efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii au găsit printre bunurile transportate legal, 1.863 de articole de parfumerie care purtau însemnele unor mărci cunoscute și erau susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare de aproximativ 400.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.”, transmite Poliția de Frontieră Română

În prezent, față de cetățeanul turc se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate,  urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Sursă foto: Poliția de Frontieră Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O fetiță de 3 ani și-a pierdut viața, după ce un șofer a adormit la volan și a intrat în mașina condusă de mama ei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Giurgiu | Poliția de Frontieră Română | Turcia