Fetiţă de opt ani, dată dispărută de familie, găsită moartă într-o lizieră de salcâmi. Ar fi fost ucisă

de | 25.05.2024 10:51 | Eveniment, Național

Caz șocant într-o localitate din județul Botoșani. O fetiță de numai opt ani, dată dispărută de familie, a fost găsită fără suflare.

Potrivit news.ro, familia a alertat autoritățile ieri seară, după ce, în jurul orei 20:00, fetița a plecat de acasă, pentru a merge la o rudă din apropiere, și nu a mai revenit.

descarcare 1 - Fetiţă de opt ani, dată dispărută de familie, găsită moartă într-o lizieră de salcâmi. Ar fi fost ucisă

Autoritățile au început imediat căutările, iar în jurul orei 02.00, trupul neînsuflețit al fetiței a fost găsit într-o lizieră de salcâmi de la marginea localității Jijia, comuna Albeşti,

Anchetatorii spun că fetița a fost ucisă, iar pentru identificarea autorului, în zonă au fost mobilizate peste 100 de forţe de ordine.

Minora a fost găsită în cursul nopţii, decedată. Aceasta se afla la marginea localităţii de domiciliu, într-o lizieră de salcâmi. Sunt desfăşurate activităţi specifice pentru identificarea autorului, fiind angrenate peste 100 de forţe de ordine, poliţiştii, jandarmi, pompieri, poliţişti de frontieră”, a transmis, sâmbătă dimineaţă, IPJ Botoşani.

În sprijinul eforturilor de investigație din Botoșani, au fost mobilizați și jandarmi din Suceava, precum și angajați de la Biroul de Operațiuni Speciale Suceava. Echipele mixte colaborează strâns pentru a aduce lumină în cazul acestui incident șocant.

Autoritățile au precizat că tratează acest caz ca unul de omor, iar Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani a preluat cazul și a început ancheta pentru a elucida circumstanțele exacte ale decesului fetiței.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de omor calificat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani”, a adăugat IPJ Botoșani

Sursă foto: IPJ Botoșani

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cod galben de vreme rea în Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Botoșani | Suceava

Ultimele articole