Două procuroare din Argeş au trecut în echipa DIICOT

de | 21.06.2024 08:30 | Din ediția tipărită, Importante, Lifestyle, Pitești

Marți, 11 iunie 2024, după suplimentarea ordinii de zi, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat favorabil numirea la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a 29 de procurori. Aceştia au susţinut un interviu în perioada 20-23 mai, fiind declaraţi admişi. Printre cei 29 de noi procurori DIICOT se numără şi doi magistraţi de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.

Alexandra Ciofrângeanu şi Doina-Lăcrămioara Pîslaru sunt cele mai noi achiziţii ale DIICOT din rândurile magistraţilor argeşeni. Alexandra Ciofrângeanu lucrează în justiţie din ianuarie 2016, atunci când, în urma promovării examenului de capacitate, a fost numită prin decret prezidenţial procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti. A fost prim-procuror la Parchetul Costeşti, iar ulterior a promovat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, de unde la începutul acestui an a fost delegată la structura centrală a DIICOT.

În ceea ce o priveşte pe procuroarea Doina-Lăcrămioara Pîslaru, şi aceasta face parte din corpul magistraţilor din anul 2016 şi a lucrat până la 1 mai 2023 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, unitate din conducerea căreia a şi făcut parte la un moment dat, în calitate de prim-procuror adjunct.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

O argeşeancă va judeca procesul lui Vlad Pascu în dosarul accidentului de la 2 Mai

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: