PITEȘTI. Amenzi în valoare totală de 35.500 lei date de polițiștii locali în doar câteva zile

de | 21.06.2024 11:45 | Eveniment, Pitești

În perioada 15 – 20 iunie polițiști locali piteșteni din cadrul Serviciului Control Construcții, Mediu și Activități Comerciale au desfășurat, multiple activități de control, conform atribuțiilor specifice celor trei domenii de activitate.

controale politia locala Pitești

Peste 100 de verificări au fost efectuate pe raza municipiului Pitești, privind respectarea disciplinei în construcții și a afișajului stradal, buna desfășurare a actului de comerț, atât în piețe, cât și în zonele adiacente, precum și verificarea unităților de alimentație publică și a acordurilor de ocupare a domeniului public.

controale politia locala Pitești

Au fost efectuate de asemenea multiple controale privind respectarea normelor de protecție a mediului înconjurător, pe domeniul public și privat al municipiului Pitești.

controale politia locala Pitești

Un număr de 23 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 35.500 lei au fost aplicate conform actelor normative în vigoare.

„Acțiunile vor continua și în perioada următoare”, transmit polițiștii locali piteșteni.

 

Foto: Poliția Locală Pitești

 

 

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Amplă acțiune în Pitești pentru depistarea și sancționarea persoanelor care practică cerșetoria

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Poliția Locală Pitești

Ultimele articole