AZI. SEdC Mioveni nu desfășoară program de lucru cu publicul

de | 24.06.2024 08:25 | Administrație, Mioveni

Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni nu desfășoară program de lucru cu publicul astăzi, 24 iunie, în a doua zi de Rusalii.
Societatea anunță totodată că este instituit un serviciu de permanență ce asigură continuitatea serviciilor (alimentare cu apă, canalizare, salubritate sau iluminat public), în toată aria de operare.
În cazul în care întîmpinați vreo problemă referitoare la serviciile publice, aveți la dipoziție 𝑫𝑰𝑺𝑷𝑬𝑪𝑬𝑹𝑨𝑻𝑼𝑳 (𝑵𝑶𝑵-𝑺𝑻𝑶𝑷) prin numerele de telefon: 𝟬𝟯𝟰𝟴/𝟰𝟱𝟳.𝟭𝟬𝟮; 𝟬𝟳𝟯𝟲.𝟮𝟬𝟮.𝟬𝟲𝟳.
Toate apelurile vor fi preluate non-stop, iar echipele de intervenție vor acționa prompt pentru remedierea disfuncționalităților survenite, transmit reprezentanții societății.
Aceștia anunță de asemenea faptul că Bazinul de inot Mioveni, aflat în administrarea societății va fi și el închis astăzi.
De precizat că activitatea societății precum și a Bazinului de Înot Mioveni va fi reluată mâine, 25 iunie.
Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: