(VIDEO) Prinși de polițiști în timp ce făceau baie în fântânile din centrul Piteștiului

de | 24.06.2024 19:26 | Eveniment, Județean

Nesimțire crasă în municipiul Pitești. Polițiștii locali au depistat în cursul zilei de astăzi, 24 iunie, două persoane, una de 54 de ani și cealaltă de 22, care făceau baie în fântânile aflate în piața Primăriei, respectiv Vasile Milea.

Bărbatul de 54 de ani a fost filmat când făcea baie în fântâna din centrul orașului, se spală cu săpun peste tot și își stoarce lenjeria intimă tot în fântână. Această baie l-a costat 1000 de lei, amenda dată de polițiștii locali.

Filmarea a fost făcută de un trecător și postată pe rețelele de socializare.

Imaginile au fost surprinse într-una din fântânile arteziene din centrul municipiului Pitești, când afară erau 35 °C. Bărbatul de 54 de ani a intrat în fântână să-și facă baie. Este pentru a doua oară când face acest lucru pentru că și săptămâna trecută polițiștii locali l-au surprins în aceeași ipostază.

Și nu este singurul, polițiștii locali l-au prins și pe un tânăr de 22 de ani care și el făcea baie în fântâna din fața Primăriei Pitești.

Foto: Poliția Locală Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cod portocaliu de vreme rea în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Poliția Locală Pitești

Ultimele articole