Examene în siguranță! Polițiștii argeșeni la datorie!

de | 25.06.2024 17:15 | Județean, Lifestyle

Astăzi, 25 iunie, a început prima probă a Evaluării Naționale, iar în acest sens, Inspectoratul de Poliție Județean Argeș a luat măsuri pentru ca examenul susținut de absolvenţii claselor a VIII-a să aibă loc în condiții de siguranță.

Măsuri suplimentare au fost luate și în cazul Examenului Național de Bacalaureat, care se va desfășura tot în această perioadă.

Pentru a evita situațiile nedorite, polițiștii argeșeni, alături de jandarmi, vor fi prezenți în zona unităţilor de învăţământ, astfel încât examenele să se desfășoare în condiții de normalitate.

Echipajele din teren vor acţiona pentru a depista şi lua măsurile legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică. În acest sens, centrele de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare ale polițiștilor.”, transmite IPJ Argeș

Polițiștii vor fi prezenți în zona centrelor constituite la nivelul județului, atât pe timpul desfăşurării examenelor, cât şi pe timpul afişării rezultatelor.

De asemenea, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier și prevenirea accidentelor rutiere.

foto descriptiv olt-alert.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

La volanul unei mașini neînmatriculate, deşi avea permisul anulat. Tânăr din Călinești reținut de polițiști

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Olt

Ultimele articole