Școlile din Mioveni – rezultate bune la Evaluarea Naţională 2024

de | 08.07.2024 11:01 | Lifestyle, Mioveni

La nivelul orașului Mioveni s-au înscris la examenul de absolvire a clasei a VIII-a un număr de 271 de elevi din cele trei unități de învățământ existente în oraș, respectiv Școala Gimnazială „George Topîrceanu”, Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu” și Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu”.

Potrivit informării celor din adminsitrația locală, procentul de promovabilitate la examenul susținut de elevii din Mioveni la Limba și Literatura Română a fost de 87,82%, iar la Matematică, procentul de promovabilitate a fost de 82,28%. De asemenea, la Matematică, au fost obținute și trei note de 10, două fiind obținute la Școala Gimnazială „George Topîrceanu” și una la Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu”. ”Conducerea Primariei Mioveni le transmite felicitări tuturor elevilor pentru rezultatele obținute, părinților și profesorilor acestora”, este mesajul transmis de administrația locaă pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministrul Muncii, anunț important pentru acești români

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | Primăria Orașului Mioveni

Ultimele articole